آلبوم اسکارلت جوهانسون

Scarlett Johansson

تعداد عکس های این آلبوم : 12
تعداد نظرات : 0

|عکس و مطالب جدید خود را در رابطه با این آلبوم، از طریق آپلود سنتر سایت، برای ما ارسال نمایید تا بنام خودتان در سایت قرار گیرد.|

| Please send us, your photos and information in relation to this album, by upload center... or this Email: memarjoon@gmail.com|

1 
زندگینامه اسکارلت جوهانسون

scarlett_johansson اسکارلت جوهانسون

نام اصلي :              اسکارلت جوهانســـون

تاريخ تولد :              2 آذر 1363 (November 22, 1984)

محل تولد :              نيويورک سيتي، نيويورک، ايالات متحده آمريکا

والـــــدين :              کارستن جوهانسون، ملاني اسلون

همسر(ها) :            رايان رينـــولدز (2008 تا 2011)

فرزنـدان :                -----

سال‌هاي فعاليت :  1994 تاکنون

زمينه فعاليت(ها) :  مدل، بازيگر و خواننده

قـــد :                       1.60 متر

زندگينامه :

اسکارلت جوهانسون بازيگر، مدل و خواننده معروف آمريکايي دانمارکي تبار است. مادر او يک يهودي اشکنازي است و او خود را يک يهودي مي‌داند. جوهانسون بازيگري را از کودکي آغاز کرد. مادر جوهانسون او را به تستهاي بازيگري مي‌برد. جوهانسون اولين نقشش را در سن نه سالگي و در فيلم فانتزي «شمال» 1994 ایفا نموده است. در سال 1996، بخاطر بازی در فیلم «مانی و لو»، نامزد دریافت "جایزه ایندیپندنت اسپیریت" بهترین هنرپیشه زن شد. سپس تحسین ها را بخاطر ایفای نقش در فیلم «نجواگر اسبان» 1998 به کارگردانی رابرت ردفورد برانگیخت و در سال 2001 وي در فيلم «مردي که وجود نداشت» به کارگرداني برادران کوئن ظاهر شد. سپس در همان سال در فيلم «دنیای ارواح» ایفای نقش نمود. او با فیلم های «دختری با گوشواره مروارید» 2003 و «گمشده در ترجمه» 2003 روند بازی خود را عوض کرده و به نقشهای بزرگسالانه راه یافت و موفق به کسب جایزه بافتا بهترین بازیگر نقش اول زن شد. ضمنا هردو این فیلم ها نامزد دریافت "جایزه گلدن گلوب" نیز شدند. 

در سال 2004 از اسکارلت دعوت شد که به آکادمي علوم و هنرهاي تصاوير متحرک بپيوندد. در همان سال او روي يکي از شخصيتهاي فيلم سينمايي «باب اسفنجي» صداگذاري کرد و در اقتباس سينمايي داستان "هوادار ليدي وندرمير" اثر اسکار وايلد با نام «يک زن خوب» ظاهر شد. همبازيهاي وي در اين فيلم هلن هانت و تام ويلکينسون بودند. فيلم هم از نظر منتقدين و هم از لحاظ فروش شکست خورد. سپس اجرای نقش های بعدی او در «یک ترانه عاشقانه برای بابی لانگ» 2004 و «نقطه تطابق» 2005 با کارگردانی وودی آلن، برایش دو نامزدی جایزه گلدن گلوب را به ارمغان آورد.

لازم به ذکر است که اسکارلت در چندین فیلم که بر اساس داستانهای کمیک مارول ساخته شده است، نیز ایفای نقش نموده است که از آنجمله می توان به فیلم های «مرد آهنین 2» 2010، «انتقام جویان» 2012 و «کاپیتان آمریکایی: سرباز زمستان» 2014 اشاره نمود. او قرار است در فیلم «انتقام جویان: عصر اولتران» که قرار است در سال 2015 اکران شود نیز بازی کند.

جوهانسون در زمینه خوانندگی نیز فعالیت داشته و دو آلبوم به نامهای «هر جا که سرم را بگذارم» و «شکستن» را منتشر کرده است. او در سالهای 2006 و 2013 توسط مجله اسکواير به عنوان جذاب ترين زن زنده دنيا انتخاب شده ‌است (او تنها زني است که دوبار در مجله اسکواير اين عنوان را دريافت کرده‌است).

اوايل زندگي :

اسکارلت در 22 نوامبر سال 1984 در شهر نيويورک به دنيا آمد. پدر او، کارستن جوهانسون، يک معمار دانمارکي بود که در اصل از شهر کپنهاگ به امريکا آمده بود و جد پدریش، ایجنر جوهانسون، فیلمنامه نویس و کارگردان بود. مادرش ملاني اسلون، یک تهیه کننده و يک يهودي اشکنازي اهل محله برانکس نيويورک بود. خانواده مادري او نسل‌ها قبل از بلاروس به آمريکا مهاجرت کرده بودند. او يک خواهر بزرگتر به نام ونسا، يک برادر بزرگتر به نام آدريان، يک برادر دوقلو به اسم هانتر، و يک برادر ناتني به نام کريستيان دارد که حاصل ازدواج اول پدرش است.

خانواده جوهانسون خانواده نسبتاً فقيري بودند. مادر خانواده عاشق فيلم بود. جوهانسون تمرينات تئاتري خود را در منهتن، با رفتن به مدرسه حرفه‌اي کودکان آغاز کرد. وي در سال 2002 از اين مدرسه فارغ التحصيل شد.

زندگی خصوصی :

جوهانسون هر دو عید کریسمس و هانوکا را جشن میگیرد و همیشه خود را به عنوان یک یهودی شناسانده است. او نام مستعار "اسکارجو" (ScarJo) را که معمولا به این نام خوانده می شود را دوست ندارد و آن را "افتضاح" و "وحشتناک" می داند. او در شماره ماه مه 2014 نشریه گلامور اظهار داشت "نام اسکارجو (ScarJo) مانند اسامی خوانندگان پاپ است که نخ نما شده و سبک است."

اسکارلت در تاریخ 14 سپتامبر 2011، به اف بی آی شکایت کرد که بررسی کنند چه کسی تلفن همراهش را هک و عکسهای خصوصی اش را منتشر کرده است. نتیجه تحقیقات نشان داد که شخصی بنام "کریستوفر چانی" از جکسون ویل فلوریدا سیستم او را هک کرده بود. قانون علاوه بر حکم زندان برای چانی، او را ملزم به پرداخت خسارتی 66 هزار دلاری به جوهانسون کرد.

جوهانسون در سال 2007 با بازیگر مرد کانادایی "رایان رینولدز" آشنا شد و در مه 2008 نامزدی کردند. در تاریخ 27 سپتامبر 2008، اعلام شد که آنها در مراسمی آرام و در نزدیکی توفینو، بریتیش کلمبیا، ازدواج کرده و یک خانه 2،800،000 دلاری در نزدیکی لس آنجلس خریداری کردند. در تاریخ 14 دسامبر 2010، اعلام شد که این زن و شوهر از هم جدا شده اند و در 1 جولای 2011 رسما از هم طلاق گرفتند.

جوهانسون در نوامبر 2012، با "رومن دایریاک"، صاحب یک آژانس تبلیغاتی آشنا شد. در سپتامبر 2013، اعلام شد که جوهانسون و دایریاک با هم نامزدی کرده اند. و از سال 2014، در محلی از پاریس فرانسه با دایریاک زندگی می کند.

فيلم‌ شناسي :

سینما
    - 1994     شمال
    - 1995     فقط بدان سبب
    - 1996     اگر لوسی سقوط کرد
    - 1996     مانی و لو
    - 1997     پاییز
    - 1997     تنها در خانه 3
    - 1998     نجواگر اسبان
    - 1999     برادر من خوک
    - 2001     مردی که وجود نداشت
    - 2001     دنیای ارواح
    - 2001     راپسودی آمریکایی
    - 2002     چیزهای غریب هشت پا
    - 2003     گمشده در ترجمه
    - 2003     دختری با گوشواره مروارید
    - 2004     امتیاز نهایی
    - 2004     ترانه ای عاشقانه برای بابی لانگ
    - 2004     یک زن خوب
    - 2004     باب اسفنجی شلوار مکعبی (صدا)
    - 2004     در شرکت خوب
    - 2005     نقطه تطابق
    - 2005     جزیره
    - 2006     اسکوپ
    - 2006     کوکب سیاه
    - 2006     پرستیژ (حیثیت)
    - 2007     خاطرات پرستار بچه
    - 2008     دختر ديگر بولين
    - 2008     ویکی کریستینا بارسلونا
    - 2008     روح
    - 2009     او با تو حال نمي‌کند
    - 2010     مرد آهنی 2
    - 2011     ما یک باغ وحش خریدیم
    - 2012     آونجرها (انتقام جویان)
    - 2012     هیچکاک
    - 2013     دان جان
    - 2013     زیر پوست
    - 2013     او (صدا)
    - 2014     کاپیتان آمریکایی: سرباز زمستان
    - 2014     سرآشپز
    - 2014     لوسی
    - 2015     انتقام جویان: عصر اولتران

مجموعه تلویزیونی
    - 1995     کارفرما (قسمت: "خلبان")
    - 2001     تشریح یک صحنه (قسمت: "دختری با گوشواره مروارید")
    - 2004     همراهان (قسمت: "نیویورک")
    - 2005-08     مرغ رباتی (صداهای مختلف، قسمت 6)
    - 2006-10     شنبه شب زنده (نقشهای های مختلف، قسمت 5)

تئاتر
    - 2010     نمایی از پل
    - 2012     گربه روی شیروانی داغ

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Birth Name :       Scarlett Johansson
Place of Birth :    New York, U.S.
Date of Birth :     November 22, 1984
Parents :             Karsten Johansson, Melanie Sloan
Spouse(s) :         Ryan Reynolds (2008– 2011)
Occupation :       Actress, singer, model
Years active :     1994– present
Height :              5' 3" (1.60 m)

Biography :

Scarlett Johansson is an American actress, model, and singer. She made her film debut in North (1994). In 1996, she was nominated for the Independent Spirit Award for Best Female Lead for her performance in Manny & Lo, garnering further acclaim and prominence with roles in The Horse Whisperer (1998) and Ghost World (2001). She shifted to adult roles with her performances in Girl with a Pearl Earring (2003) and Sofia Coppola's Lost in Translation (2003), for which she won a BAFTA award for Best Actress in a Leading Role; both films earned her Golden Globe Award nominations as well.

Roles in A Love Song for Bobby Long (2004) and Woody Allen's Match Point (2005) earned Johansson two more Golden Globe Award nominations. Her subsequent films included The Island (2005), The Black Dahlia (2006), The Prestige (2006), The Other Boleyn Girl (2008), Vicky Cristina Barcelona (2008) and He's Just Not That Into You (2009). She has played the Marvel comic book character Black Widow / Natasha Romanoff in Iron Man 2 (2010), The Avengers (2012) and Captain America: The Winter Soldier (2014) and is set to reprise the role in Avengers: Age of Ultron (2015). Johansson's roles in Don Jon (2013) and Under the Skin (2014) received critical acclaim and she won the Tony Award for Best Performance by a Featured Actress in a Play for her performance in the 2010 Broadway revival of Arthur Miller's A View from the Bridge. As a singer, Johansson has released two albums, Anywhere I Lay My Head and Break Up.

Johansson is considered one of Hollywood's modern sex symbols, and has frequently appeared in published lists of the sexiest women in the world, most notably when she was named the "Sexiest Woman Alive" by Esquire magazine in both 2006 and 2013 (the only woman to be chosen for the title twice), and the "Sexiest Celebrity" by Playboy magazine in 2007.

Early life :

Scarlett Johansson was born in New York City. Her father, Karsten Johansson, is a Danish-born architect originally from Copenhagen, and her paternal grandfather, Ejner Johansson, was a screenwriter and director. Her mother, Melanie Sloan, a producer, comes from an Ashkenazi Jewish family from the Bronx; Sloan's ancestors were Jewish immigrants from both Poland and Minsk in the Russian Empire. She has an older sister, Vanessa, also an actress; an older brother, Adrian; a twin brother, Hunter (who appeared with her in the film Manny & Lo); and an older half-brother, Christian, from her father's first marriage.

Johansson grew up in a household with "little money", and with a mother who was a "film buff". She and her twin brother attended P.S. 41 in the upper-middle-class Greenwich Village neighborhood, in Manhattan, for elementary school. Johansson began her theatrical training by attending and graduating from Professional Children's School in Manhattan in 2002.

Personal life :

Johansson celebrates a "little of both" Christmas and Hanukkah, and has described herself as Jewish. She dislikes the "ScarJo" nickname commonly used in reference to her, calling it "awful" and "terrible". In the May 2014 issue of Glamour, she stated, "I associate that name [ScarJo] with, like, pop stars. It sounds tacky. It's lazy and flippant."

On September 14, 2011, the FBI announced it was investigating the alleged hacking of Johansson's cell phone and the dissemination of nude photographs of her. Johansson said the photos had been sent to her then-husband, Ryan Reynolds, three years prior to the incident. As a result of the investigation, Christopher Chaney of Jacksonville, Florida pleaded guilty to computer hacking. In addition to a prison sentence for Chaney, prosecutors are requesting that he pay Johansson about $66,000 in compensation.

Johansson began dating Canadian actor Ryan Reynolds in 2007 and in May 2008 it was reported that they were engaged. On September 27, 2008, the couple married in a quiet ceremony near Tofino, British Columbia. They purchased a $2.8 million home together near Los Angeles. On December 14, 2010, the couple announced their separation. Their divorce was finalized on July 1, 2011.

In November 2012, Johansson started dating Romain Dauriac, the owner of an independent advertising agency. In September 2013, it was announced that Johansson and Dauriac were engaged. As of 2014, Johansson lives in the Rive Gauche part of Paris, France with Dauriac. In May 2014, Pete Yorn, who Johannson collaborated with on Break Up, stated she's "very pregnant".

Filmography :

Film
    - 1994     North   
    - 1995     Just Cause
    - 1996     If Lucy Fell
    - 1996     Manny & Lo
    - 1997     Fall
    - 1997     Home Alone 3
    - 1998     The Horse Whisperer
    - 1999     My Brother the Pig
    - 2001     The Man Who Wasn't There
    - 2001     Ghost World
    - 2001     An American Rhapsody
    - 2002     Eight Legged Freaks
    - 2003     Lost in Translation
    - 2003     Girl with a Pearl Earring
    - 2004     The Perfect Score
    - 2004     A Love Song for Bobby Long
    - 2004     A Good Woman
    - 2004     The SpongeBob SquarePants Movie  (voice)   
    - 2004     In Good Company
    - 2005     Match Point
    - 2005     The Island
    - 2006     Scoop
    - 2006     The Black Dahlia
    - 2006     The Prestige
    - 2007     The Nanny Diaries
    - 2008     The Other Boleyn Girl
    - 2008     Vicky Cristina Barcelona
    - 2008     The Spirit
    - 2009     He's Just Not That Into You
    - 2010     Iron Man 2
    - 2011     We Bought a Zoo
    - 2012     The Avengers
    - 2012     Hitchcock
    - 2013     Don Jon
    - 2013     Under the Skin
    - 2013     Her  (voice)   
    - 2014     Captain America: The Winter Soldier
    - 2014     Chef
    - 2014     Lucy
    - 2015     Avengers: Age of Ultron

Television
    - 1995     The Client (Episode: "Pilot")
    - 2001     Anatomy of a Scene (Episode: "Girl with the Pearl Earring")
    - 2004     Entourage (Episode: "New York")
    - 2005–08     Robot Chicken (Various voices, 6 episodes)
    - 2006–10     Saturday Night Live (Various roles, 5 episodes)

Theatre
    - 2010     A View from the Bridge
    - 2012     Cat on a Hot Tin Roof

Discography :

Studio albums
    - 2008     Anywhere I Lay My Head   
    - 2008     Live Session (iTunes Exclusive)   
    - 2009     Break Up with Pete Yorn   

Soundtrack appearances
    - 2009     "Last Goodbye"
    - 2011     "One Whole Hour"
    - 2012     "Summertime" (feat. 3D)
    - 2012     "Before My Time" (feat. J. Ralph & Joshua Bell)
    - 2014     "The Moon Song" (feat. Joaquin Phoenix)

Other album appearances
    - 2006     "Summertime"
    - 2010     "Bullet"    Steel Train
    - 2011     "I'll Be Home for Christmas" (duet)
    - 2012     "Bonnie & Clyde"
    - 2012     "Coteau Guidry"

 

نظر شما درباره این آلبوم

نام شما : *  
پست الکترونیک : آدرس ایمیل اختیاری بوده و در سایت نمایش داده نمی شود
متن : *
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود آیکن عکس دانلود
 
7 + 7 =  
 
  - نظرات پس از تائید نمایش داده خواهند شد .
- نظراتی که در آنها به شخص خاصی توهین شده باشد ، تائید نخواهد شد .
- نظراتی که به عکس بالا یا سایت مرتبط نباشد ، تائید نخواهد شد .
- نظرات خیلی کوتاه تائید نخواهد شد .
این آلبوم را در گوگل محبوب کنید.